Сьогодні у Львові відбудеться Хресна дорога для студентської молоді

Сьогодні, 1 квітня, у Львові відбудеться Студентська хресна дорога. Молитва розпочнеться о 19.00 год. у парку ім. Івана Франка. Студенти розважатимуть над страстями Христа та разом помоляться за мир і спокій у нашій державі, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Хресна дорога – це відображення вічної, невмирущої любові Ісуса Христа до нас, окропленої невинною кров’ю, оповитої важкими стражданнями та болючими ранами. У цей важкий для України час студенти відчувають потребу бути ближче до Ісуса Христа.

«Хочемо ще раз закликати студентську молодь до призадуми над дійсністю, яка перебуває у нашій державі. Розуміємо, що на саму проблему не можемо вплинути, але через молитву у Великому пості ми готуємо себе до зустрічі Христа у Воскресінні. Патріарх Святослав назвав Пасхальною жертву Небесної Сотні. Так як Христос через Воскресіння дає нам можливість бути спасенними, так і жертва Небесної сотні і багатьох, які віддали своє життя, є для того, щоб відбулася переміна нашого суспільства, народу і держави, а тим самим і Церкви», - зазначив студентський капелан ЛНУ ім. Івана Франка о. Тарас Островський.

Організовують захід Центр Студентського Капеланства та Студентська Рада Львова, за підтримки управління внутрішньої політики Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: