Сироїд розповіла, як провести ефективну судову реформу (відео)

Про це сьогодні, 1 квітня, у стінах Українського католицького університету на лекції-дискусії розповіла заступник голови Верховної Ради України Оксана Сироїд, повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

Наразі судова реформа є одним із найактуальніших викликів, які стоять перед українським суспільством та українською владою. Оксана Сироїд в рамках своєї законодавчої роботи значну увагу приділяє питанням, пов’язаним із реформуванням судової гілки влади в Україні. Додамо, що Оксана Сироїд є визнаним експертом з питань реформування правосуддя та судочинства, а з грудня 2014 р. – віце-спікером Верховної Ради.

«Зараз, коли закінчиться судова реформа, багато чого буде залежати від викладачів права і філософських дисциплін. Також нам потрібно приділити значну увагу таким аспектам судової реформи як оновлення суддівського корпусу, проблемним аспектам прийняття закону "Про судову реформу" як важливому елементу для якості, а також впливу процедурних аспектів його прийняття на довіру до нього, зокрема питанням підтримки судової реформи з боку громадянського суспільства», розповіла Оксана Сироїд

Детальніше дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: