У Бродах оголосили конкурс на визначення кращої ідеї пам'ятника «Героям Небесної Сотні»

Оголошено відкритий конкурс на визначення кращої ідеї пам'ятника «Героям Небесної Сотні» в місті Броди Львівської області. Пам'ятник буде встановлено у сквері імені Героїв Майдану по вул. Коцюбинського, біля Бродівського педагогічного коледжу імені М. Шашкевича.

Мета конкурсу – визначити кращу ідею містобудівного та архітектурного рішення пам'ятника Небесної Сотні за участі широких верств учасників в межах скверу імені Героїв Майдану, з числа поданих, згідно з умовами Конкурсу та використання цього проекту для подальшої реалізації. Завдання конкурсу - знайти форму художнього відображення й віднайти урбаністичне та архітектурно-просторове рішення щодо увічнення:

  • історичних подій і їх учасників, що мали місце протягом грудня 2013 року - лютого 2014 року;
  • пам'яті про загиблих Героїв Небесної Сотні.

З питань проведення конкурсу, отримання Програми та Умов конкурсу і вихідних даних для проектування звертатися до голови оргкомітету Романа Яремовича за телефоном 050 73 06 374 (e-mail: [email protected]), у загальний відділ Бродівської міської ради за адресою: м. Броди, вул. пл. Ринок 20, тел.(03266) 44035, начальник відділу - Приступа Оксана Олегівна. Також всі матеріали конкурсу розміщені на офіційному сайті Бродівської міської ради http://mrbrody.net у рубриці «Актуальне». Пропозиції приймаються до 31 липня 2015 року.

Попередня реєстрація бажаючих взяти участь у конкурсі не проводиться. За отримання конкурсної документації реєстраційний внесок учасниками конкурсу не сплачується.

Для виплати грошової винагороди переможцю конкурсу встановлено преміальний фонд 7000 (сім тисяч) гривень.

Запрошуємо фахівців – дипломованих професійних архітекторів та скульпторів, студентів архітектурних та художніх навчальних закладів, а також творчих людей без відповідної архітектурно - художньої освіти взяти участь у конкурсі.

Роман Яремович,

голова оргкомітету з підготовки пакету документів для фінансування

проектування, погодження, виготовлення та встановлення

пам'ятника (монумента) «Небесній Сотні»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: