20 квітня Злотник збере на сцені Львівської опери Зінкевича, Білозір, Сандулесу, братів Яремчуків

На творчий вечір відомого композитора до Львова приїде два десятки співаків

20 квітня на сцені Львівської опери відбудеться творчий вечір композитора, народного артиста України Олександра Злотника. Концерт під назвою «Нам є що захищати» збере на одній сцені в один вечір два десятки артистів. Спеціальним гостем музичного дійства стане співак-легенда Василь Зінкевич. Початок концерту – о 19:00.

Учасниками творчого вечора Олександра Злотника у Львові стануть Оксана Білозір, Лілія Сандулеса, Мар`ян Шуневич, Любов і Віктор Анісімови, Тетяна Піскарьова, Наталія Шелепницька, Олег Шак, Дмитро та Назарій Яремчуки, Ірина Зінковська, Маркіян Свято, Олександр Тищенко, Ігор Юрковський, Тетяна Заря та гурт «Фанфари Купали», Софія Злотник, Михайло Грицкан, Дитячий театр пісні «Горличка». Спеціальний гість - народний артист України Василь Зінкевич.

На творчому вечорі Олександра Злотника 20 квітня у Львівській опері «Нам є що захищати» прозвучать як відомі та улюблені пісні композитора, так і прем’єри. Зокрема, Олександр Тищенко виконає пісні «Свічка» і «Прима-балерина», Любов та Віктор Анісімови - «Офіцерську родину» і «Пісню про батьків»… До концерту знаних артистів приєднаються і юні таланти - вихованці Львівського дитячого театру пісні «Горличка», у репертуарі якого є не одна пісня Олександра Злотника. До слова, загалом у творчому доробку маестро - близько двох тисяч пісень. Чимало з них давно увійшли в золотий фонд української пісні: «Гай, зелений гай», «Родина», «Горобина», «Папороть цвіте», «Свічка», «Маки червоні», «Музика рідного дому», «Музика моя», «На березі життя»...

- Треба лише вслухатися в музику композитора - і вона намалює портрет Олександра Злотника - людини неординарної за інтелектом, щирої, емоційної, професіонала найвищого рівня, для якого немає непідкорених вершин, - каже режисер концертів-творчих вечорів Олександра Злотника Анжела Норбоєва. - Його музика зворушує, викликає сум і радість, вона здатна дивувати і надихати, а ще - дати нам очищення від трагічних подій у нашому сьогоденні.

Нагадаємо, творчий вечір Олександра Злотника «Нам є що захищати» у Львові мав відбутися 24 лютого. На два місяці концерт перенесли через те, що наприкінці лютого занедужали провідні артисти концертної програми - спеціальний гість вечора Василь Зінкевич і співачка Лілія Сандулеса.

Ціна квитків на концерт «Нам є що захищати» у Львівській опері 20 квітня – від 90 до 450 грн.

Продаж квитків - на сайті gastroli.ua

А також в касах «GASTROLI» по місту: КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»; Центральні театральні каси; каса Оперного театру; каса Львівського Цирку; каси От-От; TICKETS.UA, ТЦ "KING-CROSS LEOPOLIS"; мережа магазинів "ВУХО.КОМ".

ДЕТАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ ТА ЗАМОВЛЕННЯ КВИТКІВ: 0 800 507 577

Додаткова інформація – за тел. 067-960 31 01 або по e-mail: [email protected] (Галина Гузьо, GMGpromo).

zlotnik_20.04_a4_new

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: