На Львівщині визначили перевізників на 24-ох маршрутах

На першому засіданні обласного конкурсного комітету, яке 31 березня відбулось у Львівській ОДА, встановили переможців на право надавати послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. Комітет вже у новому складі визначив перевізників на 24-ох маршрутах.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі ЛОДА

Зазначимо, що загалом на конкурс було виставлено 40 об'єктів (маршрутів), з яких на 30-ти завершились терміни дії договорів і 10-ти – повторно оголошений конкурс.

Як розповів заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ОДА Віктор Чайко, питання подальшого оголошення конкурсу на 16-ти маршрутах, на які жоден з перевізників не подав заявку, буде вивчено спільно з райдержадміністраціями.

Члени обласного конкурсного комітету розглянули й проблемні питання, зокрема, що стосуються маршрутів №184а та Львів АС-8 – Гніздичів, рішення по яких не вдалось прийняти.

«Для вирішення цих питань створено робочу групу з представників комітету, яка до наступного засідання напрацює відповідні пропозиції», - розповів Віктор Чайко.

По окремих об’єктах двох перевізників також не допущено до участі у конкурсі. Таке рішення прийнято у зв’язку з невідповідністю поданої документації всім необхідним критеріям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: