Після Великодня мешканці Львівщини отримають бланки для субсидій

На Львівщині надрукують 1,8 мільйона бланків для заяв і декларацій про доходи сім'ї на оформлення субсидії. Розповсюдити їх планують вже після Великодніх свят. Разом із двома бланками людина отримає коротке звернення зі вказаною адресою місцевого управління соціального захисту населення, куди вона повинна подати ці, вже заповнені,  документи. Також мешканці Львівщини отримають коротку інструкцію щодо правильного написання заяви та заповнення декларації, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛОДА.

Заповнені документи громадяни можуть або самостійно віднести до органів соцзахисту, або ж відправити поштою, повідомили у Міністерстві соціальної політики.

Окрім того, бланки декларації та заяви також розміщені на веб-сайтах Мінсоцполітики та "Урядовому порталі" (http://www.kmu.gov.ua/control/calculator). І оскільки вони не є документами суворої звітності, їх уже можна за бажання роздрукувати, заповнити та надіслати в управління соцзахисту для нарахування субсидій.

Нагадуємо, що в умовах необхідності підвищення цін і тарифів на комунальні послуги перед Урядом постало завдання забезпечити максимальний соціальний захист і підтримку вразливим категоріям населення. Тому довелося реформувати всю систему надання субсидій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: