Спеціально для львів’ян у квітні відбудуться покази першого україно-німецького фільму Істальгія (фото, відео)

В кінотеатрі українського фільму «Сокіл», що приваблює глядачів актуальним українським кінопродуктом, нарешті покажуть «Істальгію» - один з найсміливіших вітчизняних проектів, повідомили Дивись. Інфо організатори.

«Істальгія» (2012) - фільм українського режисера Дар’ї Онищенко, вироблений у копродукції України, Германії та Сербії. Спільне виробництво такого масштабу фактично піднесло український кінематограф на новий рівень. Зі сторони України над проектом працювала кінокомпанія «435 FILMS». Фільм знятий за підтримки Державного агентства з питань кіно.

«Істальгія» має багату фестивальну історію: фільм був представлений на таких кінофестивалях як «Молодість», «Одеський МКФ», відкрив 46-й міжнародний кінофестиваль Home of Films у Німеччині.

У стрічці задіяні українські актори Олексій Горбунов, Ніна Ніжерадзе, Вікторія Варлей, а також зірки європейського кіно Карл Маркович, Вук Костич та інші. Історію, в якій поєдналися три різні культури знімали в Києві, Мюнхені та Белграді.

Сюжет розповідає про реалії життя емігрантів. Руслана (емігрантка з України) і Владан (емігрант із Сербії) намагаються побудувати своє щастя у Мюнхені. Що вони мають на чужині, окрім одне одного? Їх діти, традиції та минуле залишились на батьківщині.

Покази будуть проходити у кінотеатрі Сокіл, вул. Володимира Великого, 14А.

eastalgia_pr_photos_1 eastalgia_pr_photos_2 eastalgia_pr_photos_3

Розклад сеансів:

3 квітня, п'ятниця, 21:00

6 квітня, понеділок, 19:00

7 квітня, вівторок, 21:00

9 травня, четвер, 19:00

10 квітня, п'ятниця 21:00

13 квітня, понеділок, 19:00

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: