У Львові відбудеться Міжнародний тренінг з безпеки

Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» разом зі словацьким Центром Європейських та Північно-Атлантичних справ (CENAA) та Львівською академією прав людини імені Святого Івана Боско ініціює проведення тренінгу на тему «Реформування сектора безпеки». Тренінг відбудеться 20-24 квітня (5 днів), 2015 року в Львові в готелі Atlas Deluxe (проспект Шевченка, 27).

Тренінг спрямований на покращення продуктивності українських державних експертів та представників неурядових організацій з сектора безпеки стосовно військової реформи, трансформації безпеки, а також приєднання до НАТО. Протягом тренінгу експерти з Словаччини та Польщі розкажуть про досвід трансформацій на прикладі своїх країн.
В рамках проекту цього року було проведено тренінг в Києві. В кінці року кращі учасники поїдуть на навчальний курс до Словаччини. Проект проводиться за підтримки SlovakAid Agency.

Хто може брати участь? Учасники західного регіону України, а саме Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Рівенської, Тернопільської, Волинської, Чернівецької областей. Представкини неурядових організацій, інститути громадянського суспільства, волонтерські організації, державні інститути з сектора безпеки та військового сектора.

Робоча мова тренінгу - англійська

Про що будемо говорити?
 реформа сектора безпеки в теорії та на практиці, інститути, обов’язки, взаємовідносини
 стратегії та реформи, вплив інтеграції до НАТО на сектор безпеки
 реформа збройних сил, професіоналізація чи воєнна повинність, модернізація
 публічна дипломатія, публічна кампанія, зв’язок з пресою та інтеграція в суспільство

Для участі заповнити реєстраційну форму, в додатку надати есе (до 1 сторінки) та резюме до 10 квітня 2015 року.

Кількість учасників обмежена. За додатковою інформацією звертатися до Раміни Шут, менеджер з програм в фонді Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» за номером +380-67-214-34-62 або електронною адресою [email protected].

Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» - неурядова організація, яка має на меті сприяти розвитку публічної дипломатії та міжнародної співпраці з Україною.

Центр Європейських та Північто-Атлантичних справ (CENAA) - неурядова організація та дослідницька установа в галузі політики безпеки, яка проводить тренінги для представників громадянського суспільства, молодих спеціалістів, політиків та державних службовців.

Джерело : Фонд Арсенія Яценюка "Відкрий Україну"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: