У першому кварталі великі платники поповнили бюджет на понад 737 мільйонів гривень

За січень – березень 2015 року Спеціалізована державна податкова інспекція з обслуговування великих платників у м. Львові МГУ Міндоходів мобілізувала до Зведеного бюджету України 737,2 млн гривень, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Протягом І кварталу цього року великі підприємства, що перебувають на обслуговуванні в СДПІ, перерахували до загального фонду Державного бюджету 685,9 млн гривень, що на 1,5 млн гривень перевищує індикативні показники. Водночас, до місцевого бюджету Львова сплачено 51,3 млн гривень податків та інших платежів, що на 3,4 млн гривень більше від запланованих показників.

Як повідомляє Інформаційно-комунікаційний відділ СДПІ з ОВП у м. Львові МГУ Міндоходів, основним джерелом наповнення державної скарбниці за цей період став податок на додану вартість. Його сплачено 315,2 млн гривень. Окрім того, великий бізнес спрямував до бюджету 147,3 млн гривень податку на прибуток підприємств, 145,5 млн гривень акцизного податку та 77,9 млн гривень інших податків і зборів.

Найбільші надходження до державного бюджету з початку звітного року забезпечили ДТГО “Львівська залізниця”, ПрАТ “Львівський лікеро-горілчаний завод”, ТзОВ “НВП “Гетьман”, ПАТ “ДТЕК Західенерго”, ПП “Вiзовий сервiс центр” та ПАТ “Галичфарм”.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: