У Садового підготували два варіанти нового тарифу у маршрутках Львова: 4 або 6 грн

«У Львівській міській раді є проект рішення (щодо встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті, – ред.), який пропонуватимемо на обговорення громадськості нашого міста. Є два варіанти підвищення тарифу: до 4 грн з нульовим прибутком для транспортних підприємств та до 6 грн з деяким невеличким прибутком для них. З тарифом у 3 грн підприємства працюють у збиток», – розповів 1 квітня у коментарі IA ZIK начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

«Від перевізників надійшли пропозиції, розрахунки, які розглядає департамент (житлового господарства та інфраструктури ЛМР, – ред.), – додав Віктор Щир.

За його словами, на конкретний тариф Львівська міська рада вийде після громадських слухань та пропозицій громадськості. Новий тариф, підкреслив чиновник, має забезпечити безперебійну роботу громадського транспорту відповідно до укладених угод з департаментом житлового господарства та інфраструктури.

«Після громадських слухань маємо місяць часу для вирішень всіх питань, які передбачає процедура. Так, маємо ще погодити з АМКУ (новий тариф, – ред.). Після цього відповідне рішення буде винесено на розгляд виконкому», – підсумував начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: