Журналісти з Ізраїлю здійснять промоцію туристичної Львівщини

Для залучення туристів з Ізраїлю Львівська облдержадміністрація організує для ізраїльських журналістів промо-тур. Про це йшлося під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Еліавом Бєлоцерковські у Львівській ОДА, повідомили Дивись.  Інфо у прес-службі відомства.

"Ми готуємо програму промоції Львова та області для ізраїльських журналістів разом із міською радою, у якій запропонуємо туристичні маршрути місцями єврейської спадщини (Львів, Дрогобич, Жовква) та туристичну інфраструктуру Львівщини: лікувальні курорти Трускавця та Моршина, а також гірськолижні комплекси львівських Карпат", - повідомив в.о. першого заступника голови ЛОДА Ростислав Замлинський.

Як зазначив Почесний консул Держави Ізраїль в Західному регіоні Олег Вишняков, журналісти з Ізраїлю готові приїхати на Львівщину ще до відкриття авіарейсу Львів–Тель-Авів, щоби подивитися визначні місця регіону.

Нагадаємо, що у квітні цього року зі Львова планують відкрити прямий авіарейс до Тель-Авіва. За попередніми планами, авіавідправлення відбуватимуться двічі на тиждень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: