На Львівщині найнижчі ціни на овочі, масло та домашній сир

За даними моніторингу цін станом на 30 березня 2015-го року, на споживчому ринку Львівської області найнижчими були ціни на картоплю та буряк. За цінами на масло вершкове та сир м’який область на 3 місці, на капусту та цибулю – на 4 місці серед регіонів України.

Про це Дивись. Інфо повідомила прес-служба ЛОДА

За інформацією департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ЛОДА, в області нижчими за середні по Україні були ціни на 16 із 25-ти товарів, що входять у моніторинг. Наприклад, хліб з борошна 1-го ґатунку (10-те місце по Україні), хліб житній, житньо-пшеничний (11-те місце), крупу гречану (11-те місце), рис (10-те місце), масло вершкове жирністю 72-73% (3-тє місце), сир м’який жирністю 9% (3-тє місце), яловичина (12-те місце), птиця (тушки курячі) (6-те місце), сало (14-те місце), олія соняшникова (6-те місце), цукор (10-те місце),  картопля та буряк (1 місце), капуста та цибуля (4-те місце), морква (9-те місце).

Вищими за середні по Україні були ціни на 9 товарів. Борошно пшеничне вищого ґатунку (22-ге місце), макаронні вироби (17-те місце), молоко жирністю 2,5% (24-те місце), сметану (25-те місце), свинину (18-те місце), ковбасу варену І ґатунку (24-те місце), яйце куряче (21-ше місце), бензин марки А-95 та дизпальне (22-ге місце).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: