Садовий розповів, хто приїде на Alfa Jazz Fest

Сьогодні, 3 квітня, у Бізнес-школі УКУ відбулась відкрита дискусія на тему «Alfa Jazz Fest: платформа для реалізації нових ідей», метою проведення якої було обговорення проведення фестивалю в 2015 році в умовах сучасних реалій та викликів, напрацювання додаткових ініціатив та спільних ідеї для розширення меж Фестивалю у майбутньому. До обговорення долучився і міський голова Львова, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Я би хотів, щоб у всіх львівських сім’ях діти вирішили самостійно, не під тиском батьків, піти на музику, тому що рівень пізнанням інших предметів збільшиться пропорційно - це дуже важливо.

Я пригадую останній день фестивалю в минулому році, коли ми взнали страшну інформацію, що був збитий літак над Україною, тоді на сцену вийшов Чарльз Ллойд і виконав свій Реквієм, після чого народ почав плакати і ця картинка пішла на весь світ. Я думаю, що агресор хоче, щоб була картинка про переляканих людей, які сидять у підвалах, що там стріляють, щоб були російські виконавці, які нав’язуватимуть свою думку. А що бачить світ - він бачить світових джазових зірок. Коли я говорю своїм колегам з європейських міст, що до нас приїжджають такі зірки чи політики найвищого рівня, вони не вірять, тому що таку кількість зірок можна побачити хіба що у Нью-Йорку, в Москві, до речі, такого немає. Це наскільки треба любити місто, щоб зробити таке велике свято для всіх джазових шанувальників світу, тому що це сьогодні бачить світ. Приємно, що наш джазовий фестиваль увійшов до світових каталогів.

Безперечно, що фестиваль буде, безперечно, що хтось буде пробувати створювати проблеми - таке є життя, але я думаю, що ми всі об’єднаємось і ворогам Львова не дамо можливості зробити нам біду, тому що в складні моменти ми завжди об’єднувались. З тими людьми, які мають інші думки, ми будемо дебатувати, ми будемо цивілізовано спілкуватись.

Я дякую за розуміння організаторам, адже вони прийняли безпрецедентне рішення - знизити рівень реклами до нуля, це дуже мудре рішення в цей час. Це насправді громадянська позиція, всупереч всім організувати подію, коли люди, яких знає світ, борці за волю, за справедливість приїдуть до Львова і разом з нами скажуть «Слава Україні!»,- зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: