Воду у «тарифній» проблемі каламутять провокатори, - Велійка (відео)

Прикро, коли громада міста не до кінця розуміє реалії сьогодення. Та ще прикріше, коли її збивають на криву дорогу провокатори. Такий сумний висновок можна зробити із четвергових громадських слухань щодо нового тарифу на проїзд у Львові. Нагадаємо, обговорення переросло у штовханину та бійку, за що мало би бути соромно окремим, з дозволу сказати, «діячам».

Про це Дивись. Інфо повідомила прес-служба Асоціації перевізників Львівщини

Асоціація перевізників Львівщини зумисне не поспішала із висновками за «гарячими слідами» того, що відбулося у четвер на слуханнях. Але зараз можемо з упевненістю сказати про тих, хто стоїть за громадським збуренням. Це люди, які уже не раз встигли осоромити не тільки своє ім’я, але й наш край, вихідцями із якого, на жаль, вони є. Відтак заявляємо: учорашня штовханина – справа рук колишніх податківців, діями яких учора і в минулому, мабуть, мали би зацікавитися правоохоронці. За тими фацетами, що не розуміють ані поняття «честь», ані слово «сором», стоять люди з антиукраїнськими настроями, якими керують прихвосні кума Путіна.

Асоціація перевізників Львівщини рішуче відмежовується від силових дій провокаторів, засуджує їхню негідну поведінку та заявляє: стоїмо на засадах діалогу із громадою та порозуміння – хай навіть і у подразливому запитанні щодо підвищення тарифів. Саме тому ми ініціювали перші громадські слухання, прийшли зі своїми пропозиціями на другі і не покидаємо виходити на маршрути навіть тоді, коли тануть останні резерви підприємств-автоперевізників. Також Асоціація перевізників Львівщини сподівається, що громада і обрана нею влада міста таки зможуть прийняти правильне рішення щодо тарифів на проїзд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: