Завтра у центрі Львова запрацює Великодній Ярмарок

Львів готується до свята. У суботу, 4 квітня, на проспекті Свободи свою роботу розпочне Шостий Великодній Ярмарок. На гостей чекають товари до великоднього кошика від вітчизняного виробника, традиційні майстер-класи від народних майстрів, а також авторські сувеніри ручної роботи. Цьогорічною родзинкою стане спеціальний проект від відомих львів’ян «Весна у віршах», повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Шостий Великодній Ярмарок у Львові зібрав 100 учасників з різних областей України. Тут можна буде придбати сувеніри, прикраси, аксесуари, вишиванки та різний великодній крам ручної роботи. Другий рік поспіль авторську кераміку представлятимуть майстри зі Слов’янська. У гастрономічному секторі будуть представлені солодощі та страви різних національних кухонь.

У Страсний тиждень на Ярмарку не вмикатимуть музику і не продаватимуть слабоалкогольних напоїв.

Традиційна Великодня Майстерня на площі біля Оперного театру чекатиме на відвідувачів щотижня з п’ятниці до неділі. Працюватимуть митці та ремісники зі Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Хмельницького, Вінниці, Києва, Дніпропетровська та інших міст. І дорослі, і дітлахи зможуть спробувати себе у гончарстві, ковальстві, яворівському розписі, плетінні з соломки, лялькарстві, різних техніках вишивки тощо.

Особливістю Шостого Великоднього Ярмарку стане спеціальний проект «Весна у віршах». Починаючи з 4 квітня на Ярмарку лунатиме сучасна українська поезія у виконанні відомих львів’ян.

«Цьогоріч ми святкуватимемо Великдень раніше, ніж у попередні роки, але погода, сподіваємося, не стане на заваді. Передвеликодній Львів творитиме теплу і затишну атмосферу. Приємно, що постійно зростає кількість учасників Великоднього Ярмарку. Це підприємці з багатьох міст України. Географія проекту давно вийшла за межі Західної України. Ми тішимося, що знову беруть участь підприємці і майстри зі сходу. Львів вкотре засвідчує свою відкритість і гостинність», - говорить Ігор Фіняк, головний організатор Великоднього Ярмарку у Львові.

Шостий Великодній Ярмарок на проспекті Свободи працюватиме з 4 квітня до 10 травня.

Довідка

Великодній Ярмарок працює: у будні – 11:00-22:00 год, у вихідні і святкові дні – 10:00-23:00 год. www.yarmarok.lviv.ua, www.facebook.com/yarmaroklviv. Організатори: компанія «Львівські ярмарки», компанія «Events-L».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: