Найбільше мокрого снігу випало у Сколівському і Турківському районах

На адресу Служби автомобільних доріг у Львівській області надійшло повідомлення про збереження штормового стану від Львівського регіонального центру з гідрометеорології, повідомила Дивись. Інфо прес-служба відомства.

За даними центру негода збережеться. Вперіод 3-5 квітня зберігається хмарна погода. Сьогодні вдень по всій території Львівщини місцями мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7 – 12 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря вночі 1 – 6º морозу, вдень 1 – 6º тепла.

Станом на 06.00 ранку 03.04.15 проїзд автомобільними дорогами загального користування забезпечено в повному обсязі.

Найбільше опадів у вигляді мокрого снігу випало у Сколівському та Турківському районах.

Дорожні служби працюють у звичному режимі. Злагодженими і відпрацьованими діями Служба автомобільних доріг у Львівській області спільно з ДП «Львівський облавтодор» оперативно реагують на негоду і в короткий термін ліквідують наслідки негоди на автомобільних дорогах Львівської області.

Вночі на дорогах області працювало 23 одиниці спец техніки, з них на дорогах державного значення 19, та 52 дорожника, з них на дорогах державного значення 26.

Так, зафіксовано перемети на ділянці Бориня - межа області на автодорозі Львів-Самбір Ужгород.

Водії, які завчасно змінили зимові шини на літні, створили затори на Ужоцькому перевалі.

У зв’язку з стрімким погіршенням погодних умов на території Західних областей України, зокрема на Львівщині, видимість на дорогах різко погіршилась, що може призвести до створення аварійних ситуацій на дорозі. Дорожники закликають водіїв, які поспішили змінити зимові шини на літні, утриматись від виїзду на дороги, аби не створювати аварійно-небезпечних ситуацій на дорогах.

Водіям, які все ж вирушили в дорогу, Служба автомобільних доріг у Львівській області закликає водіїв бути пильними на дорогах, дотримуватись усіх правил дорожнього руху. Вирушаючи в дорогу, переконатись у справності транспортного засобу, особливо на шини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: