У Львові відбудеться великопісний концерт-містерія

В рамках реалізації проекту «Духовна велич Львова», львів’ян та гостей міста запрошують у Вербну неділю, 5 квітня, на великопісний концерт-містерію класичної музики «Страсті Христові». Розпочнеться захід о 19.00 год. у храмі Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ (проспект Червоної Калини, 70), повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР

Настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці о. Орест Фредина запрошує усіх львів’ян та гостей міста до спільного пережиття Страстей Христових під час концерту-містерії, який злагоджено поєднуватиме духовні роздуми з класичною музикою.

«Кожна людина має від Бога неповторний талант. Як бачимо, з давніх-давен найвидатніші класики присвячували велику частину життя, щоб написати Господеві гімн і у свій спосіб запросити світ співпережити гармонію, яка єднає композитора та музиканта з Богом. Тож це добра нагода увечері, на Квітну неділю, долучитися до гармонії, якою цілий світ співстраждає і співає Господеві. Також почути Біблійні цитати і глибокі тексти улюбленого нашого митрополита Андрея Шептицького та разом побути перед Богом, слухаючи музику, яка є його даром», - наголошує о. Орест Фредина.

Під час містерії звучатимуть композиції Баха, Брітенна, Барвінського у виконанні академічного камерного оркестру «Віртуози Львова».

Дійство проводять в рамках реалізації проекту «Духовна велич Львова». Вхід на концерт вільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: