До Великодня на трасі в об'їзд Золочева ліквідують аварійну ямковість (фото)

Сьогодні, 6 квітня, начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Лазаренко повідомив, що до Великодня на ділянці в об'їзд міста Золочів ліквідують аварійну ямковість, а також створять безпечний проїзд на даній частині дороги, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Про це він розповів голові Львівської обласної державної адміністрації Олегові Синютці та заступниці голови ЛОДА Ірині Гримак, які проінспектували ремонт дороги на об'їзній ділянці біля Золочева.

Юрій Лазаренко зазначив, що це підготовка до середнього поточного ремонту,  що розпочнеться орієнтовно у третій декаді травня.

“Цього року ми розпочали ремонт доріг на Львівщині зі 16-го січня. Розпочали роботу з усунення аварійної ямковості гарячим бетоном. Враховуючи критичний стан дороги в об'їзд на Золочів і те, що ми сьогодні очікуємо коштів, які повинні отримати відповідно до постанови Кабміну, ми попрацювали над тим, щоби ліквідувати аварійну ямковість. Найперше, що ми робимо – це  усуваємо вологу з дороги за допомогою відфрезованого матеріалу та щебеню”, - сказав  начальник Служби автомобільних доріг Львівщини.

Він також зазначив, що ремонтні роботи здійснює українська фірма, яка працює на новому обладнанні та використовує сучасні технології.

Голова ЛОДА Олег Синютка натомість повідомив, що ще цього місяця знову огляне стан  проведення дорожньо-ремонтих робіт на даній ділянці.

DSC_2693 DSC_2701 DSC_2668 DSC_2670

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: