Львівська ОДА допомагатиме містам обласного значення шукати кошти

Львівська обласна державна адміністрація сприятиме містам обласного підпорядкування у пошуку інвестицій для реалізації галузевих проектів. Населені пункти зможуть отримати кваліфіковану допомогу з пошуку іноземних донорських організацій, а також інформацію щодо можливостей залучення коштів в рамках міжнародних програм.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі ЛОДА

«В умовах обмеженого ресурсу бюджету важливим джерелом коштів для розвитку є гроші міжнародних організацій. Ми готові максимально сприяти містам Львівщини в реалізації культурних, туристичних, енергозберігаючих, інфраструктурних та інших проектів», - наголошує в.о. директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму ЛОДА Лев Захарчишин.

Нагадаємо, що у 2014 році Львівщина отримала близько 7,4 млн. євро інвестицій завдяки проектам міжнародної допомоги. Зокрема, ці кошти вдалось залучити через співфінансування 9-ти проектів міжнародної технічної допомоги в рамках Програми ЄС із транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна».

Детальна інформація щодо проектів МТД у 2014 році, на реалізацію яких було виділено кошти з обласного бюджету, розміщена на сайті облдержадміністрації: http://loda.gov.ua/mizhnarodna_spivpratsya.

Контактна інформація за телефоном: (032) 261-30-46.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: