Львівська ОДА доручила правоохоронцям перевірити підприємства-боржники теплоенергетики

Один із найнижчих рівнів розрахунків за спожитий упродовж січня-лютого 2015 року природній газ серед підприємств теплоенергетики Львівської області зафіксовано у ТзОВ "Енергія - Новояворівськ" – 3% та ТзОВ "Енергія - Новий Розділ" – 7%. Заборгованість на цих підприємствах становить 35,4 мільйона гривень та 18,7 мільйона гривень відповідно, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛОДА. 

Про це повідомив виконувач обов'язків директора департаменту житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації Назар Романчук.

"Департамент неодноразово звертався до вищезгаданих підприємств щодо покращення рівня розрахунків за спожитий газ. Однак, за даними НАК "Нафтогаз України", стан розрахунків тут один із найнижчих в області. Вирішено звернутися до правоохоронних органів з метою перевірити діяльність ТзОВ "Енергія - Новояворівськ" та ТзОВ "Енергія - Новий Розділ", - зазначив Назар Романчук.

Довідка

За січень-лютий 2015-го року підприємства теплоенергетики Львівської області спожили 118,9 мільйона метрів кубічних природного газу на суму 269,8 мільйона гривень. Із них оплачено спожитого газу на суму 207,3 мільйона гривень. Середній рівень розрахунків підприємств теплоенергетики області за використаний природний газ становить 76,8%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: