Олімпійський чемпіон Олександр Петрів відкриє унікальну виставку «спортивних писанок»

У вівторок, 7 квітня, о 14:00 годині у Львівському державному університеті фізичної культури (вул. Костюшка, 11, читальна зала, другий поверх) відбудеться відкриття виставки конкурсних робіт «Олімпійська писанка-2015», яку відкриє олімпійський чемпіон з кульової стрільби, львів’янин Олександр Петрів. Проект проходить під гаслом: «О Спорт! Ти – мир й надбання усіх народів на планеті», повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Відкриє цьогорічну виставку олімпійський чемпіон з кульової стрільби, львів’янин Олександр Петрів, який у колегії журі разом із професійними митцями обиратиме переможців. На виставці буде представлено близько 100 найрізноманітніших робіт, від традиційних до особливо креативних. Основна ідея конкурсу полягає у поєднанні елементів української писанки зі спортивною тематикою. Самі ж підходи до вибору техніки та компонування візерунків не обмежувалися. Конкурс об’єднав юних і талановитих митців із різних куточків України. Його географія дуже простора. Зокрема Львівська, Волинська, Івано-Франківська, Закарпатська області. Очікуємо роботи з Дніпропетровської та Миколаївської областей», - розповідає керівник проекту Іванна Литвинець.

Переглянути експозицію можуть всі охочі. Виставка триватиме з 7 квітня до 24 квітня 2015 р. 21 квітня відбудеться програма із нагородження переможців, насичена різними цікавинками конкурсу.

Організатори: громадська організація «Школа Великих українців» та культурно-мистецький відділ Львівського державного університету фізичної культури.

Партнери проекту: управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, Студентська рада Львова та GOODzyk production.

Контактна особа: Іванна Литвинець, електронна адреса: [email protected], тел.: 093-440-59-60.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: