Рухівці Львова вимагають заборонити діяльність агентів агресора у Києві

Рухівці Львова вимагають заборонити підривну діяльність неофіційного штабу російського агресора в Києві, замаскованого під опозицію.

Про це йдеться у заяві Львівської міської організації Народного Руху України

Подаємо заяву повністю:

Наприкінці березня 2015р. політичні діячі так званого «Опозиційного блоку» офіційно заявили про створення ними «Тіньового Уряду». В умовах війни і зради цієї політичної сили інтересів України на користь РФ Львівська МОНРУ розцінює цей факт створення Тіньового Уряду як плювок в обличчя і душу всього українського народу.

Ще не стерся в пам'яті наших людей розстріл учасників Української Революції гідності на Майдані у Києві, а ці чиновники старої кривавої влади, в яких на руках, ще не висохла кров українських героїв вже утворюють своє нове проросійське об'єднання, котре формально замасковують конституційною назвою «Тіньовий Уряд».

Ми переконані, що український народ вже більше ніколи не допустить щоб ця політична сила черговий раз так цинічно і брехливо замилювала очі українським виборцям своїми проросійськими викрутасами.

Ми розцінюємо цей Тіньовий Уряд як антинародне злочинне утворення справжня мета якого є виконання функцій Штабу російського агресора в столиці України. На попередніх виборах ця політична сила зрадників вже продемонструвала своє вміння маскуватися під конституційною назвою «Опозиційний блок» і тепер отримавши захисний імунітет, продовжує свою безкарну антиукраїнську діяльність. Рух рішуче протестує проти такої практики і вимагає від Верховної Ради України, Уряду України та Генеральної прокуратури дати відповідну оцінку цій злочинній діяльності в теперішніх умовах війни. Також вимагаємо забезпечити прийняття відповідних конституційних змін для визнання в судовому порядку злочинцями явних зрадників, та всіх лобістів антиукраїнських інтересів, та довічної заборони їм балотуватися в державні та місцеві органи влади України.

Львівська міська організація Народного Руху України

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: