Стрілки з лука — кращі спортсмени Львівщини лютого і березня

Сьогодні, 6 квітня, Львівське обласне відділення Національного олімпійського комітету України вручило нагороди кращим спортсменам Львівщини за підсумками лютого та березня 2015 року. Про це повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

На цей раз одними з кращих стали майстри спорту України міжнародного класу зі стрільби злука Георгій Іваницький, завдяки яскравій перемозі в чемпіонаті Європи зі стрільби з лука в приміщенні, який відбувся 24 – 28 лютого 2015 року і Маркіян Івашко завдяки яскравій перемозі в грецькому містечку Марафон на Гран-прі Європи.

Додамо, що сьогодні світ відзначає Міжнародний день спорту, вже вдруге в історії за ініціативи Міжнародного Олімпійського Комітету та за підтримки Організації Об’єднаних Націй – 6 квітня по всьому світу відзначають Міжнародний день спорту заради розвитку та миру.

Національний олімпійський комітет України, активно підтримує дану ініціативу та готує чимало активностей по всій країні, а саме майстер-класи уславлених спортсменів, зустрічі з Олімпійськими чемпіонами та призерами, різноманітні конкурси та лекції на спортивну тематику тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: