Тариф на проїзд у маршрутках Львівщини зросте із 14 квітня

У приміщенні Львівського обласного відділення ВГО "ВААП" та Львівської обласної організації роботодавців автомобільного транспорту "Укравтотранс - Львів" 6 квітня на засіданні обговорили таке:

  1. Про впровадження в дію Розпорядження Львівської обласної державної адміністрації №127/0/5-15 від 02 квітня 2015 року "Про тарифи на перевезення пасажирів і багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні".
  2. Про впровадження єдиної системи з безпеки руху на автомобільному транспорті.

В засіданні брали участь директор департаменту інфраструктури, дорожнього господарства та ПЕК Щипяк Андрій Іванович та голова обласної профспілкової організації працівників автомобільної галузі та дорожнього господарства Кривенко Юрій Анатолієвич.

В ході обговорення першого запитання керівники автотранспортних підприємств Львівської області, присутні на засіданні, прийняли узгоджене рішення:

  1. Перехід на новий тариф провести у два етапи:

1.1. З 14.04.2015 року на автобусних маршрутах приміського і міжміського сполучення встановити тарифи з розрахунку 0,38 грн. за один пасажирокілометр без ПДВ і страхового збору.

1.2. З 01.06.2015 року на автобусних маршрутах приміського і міжміського сполучення встановити тарифи з розрахунку 0,42 грн. за один пасажирокілометр.

Директор департаменту Щипяк А.І. запевнив, що прийняте на спільному засіданні ЛОВ ВГО "ВААП" та ЛООРАТ "Укравтотранс - Львів" рішення рекомендуватиме іншим учасникам ринку перевезень при формуванні тарифів після вступу в дію вище названого розпорядження.

127-2 127-2-2

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі Асоціації перевізників Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: