У березні на Львівщині зафіксовані найнижчі ціни по Україні на овочі

"Порівняно з іншими регіонами України, у Львівській області найнижчими були ціни на картоплю та буряк. За цінами на масло вершкове та сир м’який область на 3-му місці, на капусту та цибулю − на 4-му місці", - розповів директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської обласної державної адміністрації Василь Лозинський, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛОДА.

Такий висновок зроблено на підставі проведеного моніторингу рівня цін на основні продовольчі товари в області станом на 30 березня 2015 року.

За словами Василя Лозинського, за середніми роздрібними цінами на хліб з борошна 1-го ґатунку область посідає 10-те місце серед регіонів України, на хліб житній, житньо-пшеничний – 11-те місце.

Окрім того, за інформацією департаменту, в області нижчими за середні по Україні були ціни на 16 із 25-ти товарів споживчого кошика. Зокрема, масло вершкове, жирністю 72-73% − 3-тє місце по Україні, капуста та цибуля – 4-те місце, олію соняшникову – 6-те місце, морква – 9, цукор −10.

Вищими за середні в Україні були ціни на 9 товарів: зокрема на пшеничне борошно вищого ґатунку, макаронні вироби, молоко, жирністю 2,5% , та сметану.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: