У Самборі до трьох років тюрми засудили жінку-наркодилера

У Самборі до трьох років тюрми засудили жінку, яка виготовляла наркотичні засоби, а потім їх збувала клієнтам. Про це сьогодні, 6 квітня, Дивись.Інфо повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Минулого року працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Самбірського міського відділу міліції викрили 42-річну жінку, яка вдома виготовляла наркотичні засоби та продавала їх.

Під час проведення санкціонованого обшуку в її квартирі, правоохоронці виявили та вилучили сім пляшок, які були наповнені темно-коричневою рідиною. Проведеною експертизою було встановлено, що ця рідина є концентратом макової соломки.

Окрім цього, працівники міліції виявили в помешканні зловмисниці два пакети з подрібленою речовиною рослинного походження, яка, за результатами експертизи, є маковою соломкою.

Також правоохоронці задокументували чотири факти збуту нею громадянам наркотичних засобів.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Під час судового засідання зловмисниця свою вину визнала повністю. Самбірський міський суд признав їй покарання у вигляді до трьох років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що є її власністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: