«Світоч» відхрещується від цукерок із ртуттю

У «Світочі» запевняють, що їм нічого невідомо про начебто виявлену ртуть у цукерках «Зоряне сяйво». Про це сьогодні, 7 квітня, на прес-конференції заявив директор з корпоративних питань Nestlе в Україні та Молдові Геннадій Радченко, інформує кореспондент Дивись.Інфо.

Нагадаємо, в кінці березня у ЗМІ поширилася інформація про те, що у світочівському «Зоряному сяйві» знайшли кульки, схожі на ртуть.

«Мені про це нічого невідомо. До нас не надходило жодних скарг від споживачів чи якихось організацій», – зазначив Геннадій Радченко.

І водночас додав, що в «Світочі» такий випадок вважають неможливим. «Із 2004 року на фабриці нема жодного приладу з ртуттю, навіть градусника…Наші фахівці пробували моделювати цю ситуацію з технічної сторони, вони дійшли висновку, що навіть при потраплянні в масу речовини, подібної до ртуті, вона не може бути в цукерці у вигляді кульок», – пояснив Геннадій Радченко.

Відтак він зауважив, що «Зоряне сяйво» – це наш найбільш популярний продукт. «У рік виготовляють близько 13 млрд цукерок. За всю історію фабрики жодних скарг на якість цих цукерок не було», – наголосив Геннадій Радченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: