У Всесвітній день здоров’я соціальні фахівці подбають про внутрішньо переміщених осіб

Сьогодні, 7 квітня, до Всесвітнього дня здоров’я Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведе захід для вимушено переселених осіб «Здоров’я - це маєток», повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

У цей день сім’ї переселенців стануть учасниками незвичних екскурсій, зокрема в аптеці-музей «Під чорним орлом», музеї історії медицини Галичини ім. Мар’яна Панчишина, інтерактивному музеї фармації «Таємна аптека», музеї хвороб людини. Окрім того, частина вимушено переселених сімей зможе пройти медичне обстеження у 6-тій міській поліклініці, а діти - у приватній дитячій поліклініці «Веселка».

По завершенні заходу соціальні працівники за благодійної підтримки ГО «Міжнародний фестиваль надії» вручать кожній сім’ї аптечку з усім необхідним для надання першої медичної допомоги.

«Символічно у Всесвітній день здоров’я надати сім’ям, які змушені утікати від війни та полишати домівки, не просто підтримку, а забезпечити їх найнеобхіднішим, адже здоров’я – це найцінніший дар людини», - розповідає Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: