Українська Федерація Америки реалізує на Львівщині декілька соціально важливих проектів

Українська Федерація Америки реалізовуватиме на Львівщині українсько-американські проекти з допомоги в галузі охорони здоров’я та соціального захисту населення у надзвичайних ситуаціях. Питання співпраці у цій сфері обговорили у понеділок, 6 квітня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка з делегацією УФА, на чолі з її президентом Зенею Черник, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Олег Синютка запевнив представників УФА у повній підтримці регіональної влади в реалізації усіх запропонованих програм. Зокрема, проекту з протезування, що повинен покращити систему надання допомоги людям з особливими потребами.

Під час зустрічі йшлося також про проект з екстреного реагування –поліпшення системи екстреної служби допомоги "112".

Ще один проект – "Дитяче здоров’я", передбачає візит американських медиків до України та стажування лікарів зі Львова у клініках США для отримання досвіду допомоги дітям зі захворюваннями аутизму.

Довідка

Українська Федерація Америки − неприбуткова благодійна організація, що заснована в 1991 р. За час своєї діяльності Федерація передала в Україну медичне обладнання та медикаменти на суму декілька мільйонів доларів США.

Окрім того, УФА організовує безкоштовне лікування українських дітей за кордоном. Упродовж останнього року УФА забезпечила безкоштовне лікування та реабілітацію у клініках США понад 20-ом важкопораненим під час Революції Гідності та зі зони АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: