На Львівщині стартувала "Французька весна"

У межах щорічного фестивалю "Французька весна" відбуватиметься чимало цікавих культурних, освітніх та розважальних заходів, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛОДА.

Про це йшлося під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з радником з питань культури та співробітництва Посольства Франції в Україні Еріком Тосатті.

"Кожного року, коли відбувається "Французька весна" – це крок до ще більшого розуміння українського і французького народів. Я вважаю це визначною подією для Львівщини", - підкреслив Олег Синютка.

Радник з питань культури та співробітництва Посольства Франції в Україні Ерік Тосатті зазначив, що в нинішніх складних умовах, в яких перебуває Україна, саме культура об'єднує. Він повідомив, що цьогоріч львівська публіка матиме можливість побачити відомого ілюзіоніста, з 18 до 26 квітня триватиме Тиждень французького кіно, а також відбуватиметься Фестиваль паркуру, різноманітні виставки, лунатимуть барокові твори 17-18 століття, і, звичайно, буде джаз.

На зустрічі також були присутні почесний консул Франції у Львові Данило Ярема та президент МГО "Альянс Франсез" Наталія Демчук.

Заходи в межах "Французької весни" триватимуть до 25 квітня.

Із програмою можна ознайомитися ТУТ:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: