Олега Хайдакіна призначено віце-президентом з продажів Carlsberg Ukraine

З 7 квітня 2015 року Олег Хайдакін приступив до обов'язків віце-президента з продажів Carlsberg Ukraine з прямим підпорядкуванням Генеральному директору Євгену Шевченкові. Раніше Олег працював на позиції керуючого бізнесом у Вірменії, Грузії та Молдові міжнародної компанії Imperial Tobacco Group.

Олег Хайдакін є професіоналом у сфері продажів з більш ніж 18-річним досвідом роботи у великих міжнародних FMCG компаніях України та країн СНД. Його кар'єра почалася в 1996 році в Донецьку з позиції торгового представника в тютюновій компаній JTI (Japan Tobacco International). У наступні роки Олег посідав у компанії посади супервайзера, менеджера з роботи з ключовими клієнтами, а також регіонального менеджера з продажу.

У 2004 році Олег Хайдакін перейшов на роботу в компанію Imperial Tobacco на позицію менеджера з продажу дивізіону, де ніс відповідальність за реорганізацію структури і досягнення цілей за обсягами продажів, поліпшення мережі збуту і управління ключовими дистриб'юторами. Через рік Олег став регіональним директором з продажу. Наприкінці 2007-го був призначений директором з продажів та маркетингу в представництві Imperial Tobacco в Киргизстані, пізніше працював на позиції керуючого бізнесом в Казахстані. У серпні 2014 він був призначений керуючим бізнесом Imperial Tobacco в Вірменії, Грузії та Молдові.

Олег Хайдакін народився 29 січня 1970 року в Україні. У 1991 році закінчив Донецьке вище військово-політичне училище за спеціальністю «соціальний психолог-педагог». Пізніше Олег отримав професійний сертифікат у галузі менеджменту в The Open University (Великобританія).

Євген Шевченко, генеральний директор Carlsberg Ukraine: «Ми раді вітати Олега в команді топ-менеджерів Carlsberg Ukraine. Упевнений, що його досвід і компетенції допоможуть нашій компанії досягти нових висот у продажах».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: