У Львівській ОДА розробили інтерактивну карту місць відпочинку

В рамках підготовки до початку весняно-літнього туристично-відпочинкового сезону департамент міжнародного співробітництва та туризму ОДА, спільно зі Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства, розробив карту відпочинкових місць в лісах Львівської області, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛОДА.

«Для зручності та комфортну туристів, подорожуючих та мешканців регіону на карті позначено 35 місць, придатних для відпочинку та пікніку на природі. Мапа містить описову інформацію про кожен з цих рекреаційних майданчиків, зокрема фотографії і точні географічні координати», - розповів в.о. директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму Лев Захарчишин.

Карта доступна двома мовами за посиланнями:

Нагадаємо, що в межах Державного лісового фонду є ціла мережа еколого-пізнавальних рекреаційних об'єктів, маршрутів, стежок, місць активного відпочинку людей, облаштованих рекреаційних зон вздовж основних автодоріг для короткотермінового відпочинку подорожуючих. Зокрема, на території обласного управління лісгоспу представлені наступні види рекреації  для відпочинку населення:

  • 15 екологічних стежок загальною протяжністю 111 км, в тому числі на Розточчі - 2 стежки: «Вовковиця» та «Чортова скеля», в Карпатах – 9 стежок, з яких найбільш відвідувані: «На гору Пікуй», «На гору Парашка», «На водоспад», «Долиною річки Кам’янка»;
  • 19 еколого-пізнавальних маршрутів загальною протяжністю 134 км, в тому числі по підприємствах Поліської зони – 4 маршрути: «Триніг», «Білоцвіт», «Гарай», на Опіллі 2 маршрути: «Підлиська гора» та «Свята гора», на Передкарпатті 2 маршрути – «Ярина» та «Стільське городище»;
  • 5 рекреаційних зон, з них найбільш відвідувані: «Водоспад на річці Кам’янка» та «Тустань»;
  • 2 туристичні зони в урочищі «Дубина» та урочищі «Тустань».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: