Львівщина Великодня: програма святкувань

До Великодніх свят для гостей і мешканців Львівщини уже традиційно підготували цікаві заходи як у Львові, так і в області. Традиційно на свято запрошує усіх Музей народної архітектури та побуту "Шевченківський гай". Творчі колективи Львівщини зберуться на "Велику гаївку", гостей очікує благодійний концерт-марафон "Світло Воскресіння" за участі Олександра Божика, Оксани Мухи, Софії Федини, Павла Табакова та інших відомих естрадних виконавців.

Усі охочі зможуть взяти участь у заходах "Великодня Тустань" в с. Урич Сколівського району, де відбудуться майстер-класи з бою, тренувальні майданчики для дітей, Великодня фотосесія професійних фотографів.

"У світлі Великодні дні заклади культури Львівщини підготували для своїх відвідувачів низку тематичних заходів: концертів, виставок та майстер-класів. Зокрема, виставкові зали музеїв також наповнені Великодньою тематикою. У музеї Михайла Грушевського експонується виставка робіт сакрального малярства на склі художниці Оксани Романів-Тріски, різьба на шкаралупі Модеста Бартки", - повідомила заступник директора департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації Мирослава Туркало.

Окрім того, у районах області, біля храмів, відбуватимуться традиційні ведення великодніх гаївок за участі фольклорних колективів, а також великодні театралізовані дійства, фольклорні свята та інші заходи циклу Великодніх свят.

Із програмою можна ознайомитися у додатку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: