Львівських медиків запрошують в професійну подорож до Австрії

Студентів, які навчаються на медичних спеціальностях, інтернів та практикуючих лікарів запрошують в унікальну професійну подорож до Австрії. Під час подорожі учасники відвідають медичні факультети та клініки у Відні та Граці, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Зокрема, вони матимуть нагоду детально ознайомитися з роботою клініки «Rudolfstiftung» та її профільних відділень. Також під час подорожі учасники групи відвідають семінар «Робота лікарів в Австрії. Практичний досвід». Ще на учасників чекає воркшоп «Стажування та працевлаштування для медиків в Австрії». Організовує подорож ГО «Інститут досліджень соціального капіталу» в рамках кампанії «Дивись ширше».

«Такі подорожі дозволяють по-новому подивитися на свою роботу, запозичити досвід колег з Європи, дізнатися про нові тенденції та віяння у медичній галузі. А головне – це можливість налагодити якісні професійні контакти, що в майбутньому дозволить співпрацювати», - розповідає керівник ГО «Інститут досліджень соціального капіталу» Дмитро Виговський.

Деталі на www.expert-portal.org. Реєстрація триває до 14 квітня.Детальна інформація: Богдана Гурій, 096 398 65 31

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: