У Львові починають готуватися до нового опалювального сезону

Завтра до Львова прибуде Лілія Гриневич

Опалювальний сезон у Львові звершено. Тепловики розпочинають підготовку до нового сезону 2015-2016р., повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР

З 15 квітня розпочинаються гідравлічні випробування теплових мереж з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», цього року заплановано провести заміну на трубопроводах теплових мереж різного діаметру. Зокрема, у Галицькому РТМ заплановано замінити ділянки теплових мереж на вул. Стефаника, Дністерська, Білоцерківська, Січових Стрільців та ін. У Франківському РТМ роботи проводитимуться на вул. Науковій, В. Великого, Городоцька, Княгині Ольги. У Сихівському РТМ проводитиметься заміна теплових мереж від ЦТП №№1;13;16;18. У Шевченківському РТМ заміна трубопроводів буде проводитися на вул. Б.Хмельницького, Золота, Мазепи, Миколайчука та ін. У Личаківському РТМ заміна трубопроводів великого діаметру відбуватиметься від ТК-8 до Пасічна,79, також на вул. Хлібна-Пасічна та вул. Шафарика.

Ремонтні бригади Району магістральних теплових мереж проводитимуть заміну великих за діаметром трубопроводів на вул. Стрийська, Енергетична, В. Великого.

«Кожного року значна робота з підготовки до опалювального сезону припадає на заміну теплових мереж. Цього року, відповідно до сформованого плану ремонтних робіт, заплановано замінити 17 км трубопроводів теплових мереж різного діаметру. Труби міняємо на попередньо ізольовані, що забезпечує надійність роботи і зменшує теплові втрати.

Згідно з проектом з ЄБРР, цього року буде встановлено 103 ІТП у Сихівському районі та проводитимуться роботи на теплових мережах на вул. Драгана, Луганська, Наукова, біля Шувару на Сихові.

Також проводитимемо ремонт основного і допоміжного обладнання в котельнях і ЦТП: ремонтуватимемо котли, насоси, водопідігрівачі, теплообмінники, обладнання ХВО, будемо проводити ізоляційні роботи та ін. Усі ремонтні роботи будуть спрямовані на забезпечення надійної і економної роботи об’єктів теплопостачання у новому опалювальному сезоні», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Заплановано роботи з реконструкції та ліквідації підвальних котелень, передбачено будівництво модульних котелень. Проводитимуться ремонтні роботи і на найбільших об’єктах теплопостачання Львова – ТЕЦ-1, ТЦ «Північна».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: