У Львові правоохоронці викрили зловмисника, котрий викрадав номерні знаки з автомобілів

Чоловіка, котрий знімав номерні знаки з автомобілів, викрили працівники патрульної служби міліції під час охорони громадського порядку в Личаківському районі.

Під час несення служби, близько п’ятої ранку, правоохоронці помітили підозрілого чоловіка, котрий йшов вулицею, тримаючи в руках автомобільні номерні знаки. Під час перевірки з’ясувалось, що ці номерні знаки чоловік викрав з автомобіля Фіат, запаркованого неподалік на території стоянки.

Окрім того чоловік мав при собі викрутку та нарізані листки паперу, на яких був вказаний номер його мобільного телефону.

«Задумка у зловмисника була така - в темну пору доби він знімав з автомобілів номерні знаки, ховав їх неподалік, а на вікні автомобілів залишав записку, у якій вказував номер свого мобільного. Власники викрадених номерних знаків мали телефонували до нього і за винагороду зловмисник вказував місце, де вони можуть знайти своє майно. Проте задіяти цю схему він так і не встиг», - повідомив заступник начальника - начальник кримінальної міліції міста Львова капітан міліції Олександр Костенюк.

Особу зловмисника встановлено. Ним виявився 32-річний львів’янин, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Наразі правоохоронці довели причетність чоловіка до п’яти фактів викрадення номерних знаків з автомобілів.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєння подібних злочинів.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: