Великдень на Львівщині святкуватимуть 230 дітей з Луганської області

У п’ятницю, 10 квітня, на Львівщину прибуло 230 школярів з Луганської області. Про це повідомив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Підлісний, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

"Сьогодні вранці на Львівщину з Луганської області приїхали учні 5-9 класів. Мета візиту школярів – ознайомитися з традиціями святкування Великодніх свят у Галичині. Захід відбувається в рамках співпраці між Львівською та Луганською областями", - розповів Юрій Підлісний.

Загалом на Львівщину приїхало 250 осіб. Із них 230 – це діти, а 20 – дорослі, які їх супроводжують.

"Гості відвідають Львівщину на запрошення народного депутата України Андрія Лопушанського, а обласна державна адміністрація долучилася до цього проекту як організатор", - зазначив заступник голови ЛОДА.

Юрій Підлісний розповів, що частина дітей залишиться у Львові, а інших прийматимуть у сім'ях Турківського, Сколівського та Старосамбірського районів. Водночас він зазначив, що діти, які відпочивали у Карпатах, у день повернення додому також відвідають Львів.

Нагадаємо, що до Львівської обласної державної адміністрації звернувся народний депутат України Андрій Лопушанський з проханням долучитися до його ініціативи запросити дітей зі Сходу на Великодні свята на Львівщину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: