Воїнам АТО на Львівщині виділили понад 2,2 тисячі земельних ділянок

За останні 10 місяців територіальні органи земельних ресурсів Львівської області та органи місцевого самоврядування виділили захисникам Вітчизни 2 234 земельні ділянки. Загальна площа цих наділів становить 348,52 гектара, повідомила Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Станом на 8 квітня учасникам АТО виділено 1 667 ділянок загальною площею 189,90 га для ведення садівництва, 435 наділів площею 43,18 га – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, 123 ділянки площею 114,53 га – для особистого селянського господарства і дев’ять площею 0,90 га – для індивідуального дачного будівництва.

Уже затверджено проекти землеустрою щодо надання військовослужбовцям та членам родин загиблих воїнів 721 земельної ділянки загальною площею 76,59 гектара, повідомляє прес-служба ЛОДА із посиланням на "Урядовий портал".

Загалом за згаланий період учасники антитерористичної операції подали 3 377 клопотань про отримання землі на Львівщині.

Найбільше звернень щодо приватизації земельних ділянок учасники АТО подали у Пустомитівському (764), Яворівському (361), Жовківському (285), Бродівському (231), Миколаївському (213), Городоцькому (181), Кам’янка-Бузькому (169), Мостиському (159) та Золочівському (147) районах.

Фахівці органів земельних ресурсів та представники органів місцевого самоврядування усіляко допомагають учасникам АТО у реалізації їхніх конституційних прав на безоплатне отримання земельних ділянок.

Технічну документацію на земельні ділянки для захисників Батьківщини розробляють у стислі терміни фахівці Львівської регіональної філії ДП "Центр державного земельного кадастру" та Львівського інституту землеустрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: