У Львові відбудеться 8-ий ярмарок кар’єри

22 квітня в Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться щорічний Інженерний Ярмарок Кар’єри, який успішно проводиться з 2007 року, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛМР.

Організатор - львівський осередок міжнародної студентської організації BEST.

Інженерний Ярмарок Кар’єри – це виставка провідних компаній, створена для студентів та молодих спеціалістів, які бажають зробити перший крок до своєї кар’єри.

Компанії-учасники пропонують вакансії та стажування, презентують себе, а відвідувачі мають змогу наживо поспілкуватись з їхніми представниками й подати своє резюме безпосередньо роботодавцю.

«Компанії-учасники Ярмарку зацікавлені в молодих працівниках, які можуть не мати досвіду роботи та необхідних навичок, тому для студентів ІЯК - це чудова нагода написати своє перше резюме та почати будувати кар'єру», - розповіла Зінаїда Мазуркевич, координатор 8-го Інженерного Ярмарку Кар’єри.

В рамках події будуть проводитися зустрічі з цікавими відомими людьми, що розкажуть студентам історії власного успіху й поділяться досвідом та знаннями.

8-ий Інженерний Ярмарок Кар’єри - це близько двадцяти провідних компаній, сотні цікавих вакансій та відомі успішні люди, об’єднані одним заходом.

Контакти організаторів: координатор проекту та відповідальна за зв’язки з громадськістю - Зінаїда Мазуркевич та Інна Остапенко, моб.: 093 976 13 28, моб.: 0675895585, 0632055232, e-mail: [email protected], e-mail: [email protected]

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: