Керівником Львівського аеропорту став Дмитро Шинкарчук (фото, відео)

У Львові сьогодні представили нового керівника ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» – виконуючим обов’язки генерального директора став Дмитро Шинкарчук. На цій посаді він змінив Ростислава Веселова, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛОДА.

Заступник міністра інфраструктури України Володимир Омелян особисто представив директора летовища. Зокрема охарактеризував його, як досвідченого управлінця з багаторічним авіаційним досвідом. За словами заступника міністра, Дмитро Шинкарчук був одним із кращих серед 250 претендентів на цю посаду.

Також новопризначеного керівника аеропорту «Львів» привітав й голова облдержадміністрації Олег Синютка. «Завдяки сприянню Мінінфраструктури України та впровадження принципу «відкритого неба» Львівський аеропорт отримав шанс запрацювати на повну потужність. На нового керівника сьогодні покладаються великі надії. Тому зі сторони обласної влади ми очікуємо плідної, прозорої та не корумпованої роботи», - зазначив очільник Львівщини.

Дмитро Шинкарчук коротко окреслив першочергові завдання, що планує реалізувати на своїй посаді, серед яких, зокрема, розвиток потенціалу аеропорту, залучення авіакомпаній і збільшення пасажиропотоку.

Зазначимо, що Дмитро Шинкарчук – один із фіналістів відбору на посаду генерального директора аеропорту «Львів», оголошеного Мінінфраструктури 31 грудня 2014 року. Він пройшов усі етапи відбору, окрім подання його кандидатури на Комітет з призначень, оскільки конкурс був заблокований ухвалою Дніпропетровського адміністративного суду. У зв’язку з цим до проведення конкурсу і оголошення переможця пан Шинкарчук призначений на посаду виконуючого обов’язки генерального директора аеропорту.

DSC_3192 DSC_3224 DSC_3230 DSC_3247

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: