Садовий хоче покарати незаконних забудовників Парку культури

Міський голова Львова Андрій Садовий хоче розібратися із незаконним будівництвом у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького. Про це сьогодні, 14 квітня, він повідомив під час засідання виконкому ЛМР, інформує кореспондент Дивись.Інфо.

За словами мера, місто не давало жодних дозволів на забудову.

«Будівництво там продовжується, це безпрецедентний випадок…Ніхто не має права будувати в наших парках», – резюмував Андрій Садовий.

«Я б попросив вас, щоби ви проаналізували всі рішення, які були прийняті, зокрема, в судах, щоби ми могли звернутися у всі контролюючі інстанції стосовно правомірності прийняття тих чи інших рішень», – звернувся він до начальника юридичного управління міськради Гелени Пайонкевич.

Своєю чергою Гелена Пайонкевич підтвердила, що міська рада й справді не давала на це дозволів, але є декларація, яка зареєстрована в інспекції Архбудконтролю, про дозвіл на реконструкцію. Ця справа, за її словами, нині перебуває в суді.

Водночас міський голова зауважив, що питання про забудову в парку має обговорюватися на найвищому рівні: «Цього тижня я маю зустріч з головою Верховної Ради, хочу щоби підключити комітет з контролю та протидії корупції, щоби це питання винесли на найвищий рівень, а люди, які дотичні до цієї афери, були покарані».

Нагадаємо, 6 грудня о 15 годині активісти ГО «За Європейський Львів» принесли шини до скандальної забудови на вул. Лижв’ярській, 42. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: