Аеропорт "Львів" стане базою для авіакомпанії Atlasjet

Базовим аеропортом авіакомпанії Atlasjet стане аеропорт "Львів" імені Данила Галицького. До початку літа 2015 року українська "донька" турецької компанії Atlasjet розпочне здійснювати міжнародні та внутрішні рейси зі Львова та інших міст України. Окрім регулярних, у планах перевізника чартерні програми до популярних курортів Туреччини, Чорногорії та Єгипту, повідомила Дивись. інфо прес-служба ЛОДА.

Керівництво компанії вже підтвердило своє бажання та можливість здійснювати регулярні рейси приблизно за 30 напрямами, серед яких країни Європи, СНД та Закавказзя, в тому числі і у затребувані українцями Італію, Іспанію, Грузію тощо. Окрім міжнародних, перевізник виконуватиме і внутрішні рейси між Львовом, Києвом, Одесою і Харковом.

"Новий гравець на ринку з базою у Львові сприятиме не тільки збільшенню пасажиропотоку в місцевому аеропорту, а й дасть можливість розвитку західного регіону як туристичного осередку. Більше того, це додаткові інвестиції і нові робочі місця, що безперечно сприятиме розвитку цивільної авіації та економіки країни загалом. А для українців початок польотів Atlasjet Україна означатиме більш широкий вибір варіантів авіасполучення між містами-мільйонниками країни та при плануванні закордонних авіа подорожей", - прокоментував новину міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.

Atlasjet Україна розпочне польоти на чотирьох літаках Аеробус 320, поступово збільшуючи флот до 15 нових лайнерів. Сьогодні компанія надасть у Державіаслужбу (ДАС) необхідні документи для отримання дозволів на чартерні рейси зі Львова, Києва та Одеси. Державіаслужба обіцяє опрацювати їх максимально оперативно. Перевізник також визначився з пріоритетними напрямками і подасть у ДАС заявки на першочергові регулярні маршрути. У свою чергу Міністерство і Державіаслужба ведуть необхідну роботу, щоб Atlasjet Україна найближчим часом отримала відповідні призначення.

Після отримання відповідних слотів на маршрути, перевізнику знадобиться до 30 днів, щоби розпочати польоти. Тому очікується, що вже в травні компанія відкриє бронювання квитків на перші авіарейси.

За інформацією сайту Міністерства інфраструктури України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: