Аквапарк «Пляж» запросив дітей військовослужбовців – учасників АТО (фото, відео)

14 квітня діти військовослужбовців, які несуть службу в зоні антитерористичної операції, цікаво провели свій час в аквапарку «Пляж», який став партнером соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!».

Зокрема, в одному з найбільших у Західній Україні аквапарків малеча учасників АТО посеред весни мала можливість відчути себе наче на справжньому пляжі.

За словами керівника відділу маркетингу аквапарку «Пляж» Олени Анатійчук, їхня компанія постійно долучається до соціальних проектів, запрошуючи до себе на відпочинок дітей різних категорій. «Зокрема. ми щоразу запрошуємо відвідати аквапарк «Пляж» дітей-сиріт. І тепер, коли нам запропонували стати партнерами соціального проекту «Мій тато захищає Україну!», ми також долучилися до цієї акції. Сьогодні приймаємо в нас дітей, чиї батьки несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції», – розповіла Олена Анатійчук.

Сподобався такий активний відпочинок усім діткам, які разом зі своїми матерями відвідали аквапарк «Пляж» на запрошення директора 58-ого будинку офіцерів Віталія Провозіна. Принагідно зазначимо, що Віталій Провозін є одним із тих, хто представляє сторону військових, які є співорганізаторами у соціальному проекті «Мій тато захищає Україну!».

Своє задоволення від відпочинку висловила семирічна Яна. Дівчинка розповіла, що їй дуже сподобалося бути в аквапарку. І, хоча вона ще не вміє плавати, все ж обіцяє, що до приїзду батька із зони АТО додому, навчиться триматися на воді. «Коли татко приїде, то ми разом з матусею підемо на цей «Пляж»», – наголосила дівчинка.

Аквапарк-1 Аквапарк-2 Аквапарк-3 Аквапарк-4

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: