Депутати вирішили збільшити фінансовий ресурс майже на 7 млн грн для реалізації обласних мікропроектів

Сьогодні, 15 квітня, під час засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності обласної ради депутати одностайно підтримали пропозицію збільшення фінансового ресурсу для проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку на 6,9 млн грн, аби всі громади, які забезпечили власне співфінансування, змогли реалізувати власні мікропроекти, повідомила Дивись. інфо прес-служба облради.

Нагадаємо, що в обласному бюджеті Львівщини на 2015 рік було передбачено 10 млн грн на реалізацію обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку. Для участі в обласному конкурсі мікропроектів цього року було прийнято 357 заявок.

Відтак, 25 березня цього року Конкурсна рада з проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку відібрала до реалізації 168 проектних заявок та затвердила розподіл 10 млн грн, які передбачені в цьогорічному обласному бюджеті Львівщини на співфінансування мікропроектів, підтриманих місцевими громадами. Тоді ж було вирішено вишукати додаткові кошти для співфінансування решти мікропроектів, які забезпечили власний внесок.

Рішення про виділення додаткового фінансового ресурсу для реалізації обласних мікропроектів, яке бюджетна комісія обласної ради ухвалила сьогодні, буде винесено на розгляд сесії обласної ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: