Львівщина запропонувала Фінляндії економічну співпрацю (фото)

Активізувати співпрацю в економічній і туристичній сферах обговорювали у середу, 15 квітня, під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з бізнес-делегацією Фінляндії на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Фінляндії в Україні Ар'єю Макконен, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛОДА.

Економічна співпраця між Львівщиною і Фінляндією на сьогодні є доволі слабкою, зазначив голова Львівської ОДА.

"Ми пропонуємо налагодити співпрацю в деревообробній галузі, енергозбереженні та туристичній сфері. Нещодавно Міністерство інфраструктури України застосувало принцип "відкритого неба" у львівському аеропорту, що є дуже добрим сигналом для туристів, які можуть отримати пряме сполучення і за хорошою ціною, - повідомив Олег Синютка. - Сьогодні наша зустріч повинна бути поштовхом до тіснішої співпраці між нашими країнами".

"Відвідуючи Україну, ми намагаємося відчути загальну атмосферу того, як змінюється регіон і які нові можливості з'являються для бізнесу. Я сподіваюся, що завдяки нашому візиту фінські компанії знайдуть цікаві ідеї для співпраці, а також познайомляться з новими партнерами, - наголосила Ар'я Макконен. - Ми зацікавлені розглядати пропозиції, щоби фінські компанії могли працювати на території Львівської області".

Натомість голова бізнес-делегації Віктор Пушкарьов, як представник однієї з фармацевтичних компаній, ознайомив із власними проектами щодо підтримки працездатності хворих на паркінсонізм і покращення якісної допомоги дітям в анестезіології.

Окрім того, директор компанії "Укрфінтур" Юрій Андронов запропонував обговорити можливість запросити дітей з дитячих будинків Львівщини погостювати до Лапландії.

DSC_4015 DSC_4014 DSC_4009 DSC_4017

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: