«Львівське» запускає грандіозну промо-кампанію на честь 300-річчя Львівської пивоварні (фото)

Пиво «Львівське» оголошує про старт національної промо-акції, приуроченої до однієї з найважливіших подій за всю історію підприємства - 300-річчя Львівської пивоварні. Учасники промо зможуть знайти мільйони виграшних кришок та обміняти їх на улюблене пиво, а також відправитися до Львова на «Фестиваль львівського».

Для ТМ «Львівське» цей рік особливий, адже 300 років тому монахами єзуїтами у Львові було засновано найдавніше пивоварне підприємство України - легендарна Львівська пивоварня. Тут і донині вариться славнозвісне львівське пиво, що стало символом та візитівкою стародавнього міста Лева.

ТМ «Львівське» запрошує шанувальників справжнього українського пива разом відсвяткувати 300-річчя Львівської пивоварні. Стати частиною цієї знакової події дуже просто: потрібно лише взяти участь у новій промо-кампанії від пива «Львівське». Для цього необхідно придбати пиво «Львівське 1715» в акційних пляшках, знайти під кришкою унікальний код, надіслати його за допомогою sms на короткий номер 3200* або зареєструвати на сайті www.lvivske.com. Також учасники промо зможуть знайти кришечки з написом «Пляшка 0,45 л 2015 р.» та обміняти їх на пиво «Львівське 1715».

Крім того, кожен 300-й зареєстрований в акції код гарантовано принесе своєму власникові діжечку пива «Львівське» місткістю 5 л (кількість подарунків обмежено і становить 1 200 шт.).

Всі зареєстровані коди братимуть участь у щотижневих розіграшах головних призів - поїздок на двох до Львова на «Фестиваль львівського». Призовий фонд акції налічує 300 путівок на святкування. Переможці промо стануть почесними гостями фестивалю, для них будуть особливі розваги, пиво і частування.

Більш детальну інформацію про нову рекламну акцію першого українського пива можна знайти на сайті www.lvivske.com. Акція діє з 10 квітня по 21 червня 2015 року на всій території України**.

Андрій Отрощенко, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «300-річчя Львівської пивоварні - грандіозна подія в історії українського пивоваріння. І ми будемо дуже раді запросити всіх до пивної столиці України на «Фестиваль львівського», який відбудеться вже зовсім скоро. Зустрічаємо разом 300-річчя легендарної Львівської пивоварні!».

*Вартість відправлення SMS на короткий номер 3200 становить: 0,50 грн для абонентів «Київстар», 0,60 грн для абонентів ПрАТ «МТС Україна» і 0,59 грн для абонентів ТОВ «Астеліт» (life :)). Тариф зазначено у гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% вартості послуги без урахування ПДВ. Тільки для повнолітніх абонентів всіх національних GSM-операторів України. Технічний провайдер ТОВ «Л9», технічна підтримка: 044 362 75 05.

1715 LV_300_Festival Lvivske_1715_12L_

** Акція діє на всій території України за винятком окупованих територій і територій, на яких проводиться антитерористична операція.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: