Львівські покази кращої української пригодницької стрічки "Ломбард"

З 14 по 26 квітня у Львівському кінотеатрі українського кіно Сокіл проходять покази гостросюжетного гангстерського фільму Любомира Левицького «Ломбард».

«Ломбард» - це смілива кримінальна комедія, зйомки якої проходили у Львові та Києві. Бюджет першого українського бойовика склав 3 мільйони доларів.

Головні ролі у стрічці виконали відомий за серією фільмів «Бій з тінню» Борис Нікіфоров і театральний актор Павло Піскун.

Українська кримінальна комедія у стилі Гая Річі насичена стріляниною і крутими хлопцями. Продумані характери, іронічні репліки, колоритні персонажі - гангстери, гопники і міліціонери – прийдуться до смаку досвідченим кіноманам.

В центрі сюжету Марк і Яша, які добре знають вулицю і вміють отримувати від неї все, що їм потрібно. Марка називають благородним бандитом, а Яша все вирішує за допомогою інтелекту. Пройшовши складні перипетії в юності, брати починають шукати стабільність. Саме в один з таких днів вони отримують звістку про спадок. Ним виявляється відомий в місті ломбард, а його власником є їх рідний дядько Фелікс. Прийшовши в ломбард за своїм, хлопці отримують різку відсіч. Марк і Яша приймають рішення: будь-яким шляхом забрати спадок. Їх погляди розходяться, і кожен придумує свій план…

Розклад сеансів:

16 квітня, четвер, 17:00

19 квітня, неділя, 19:00

20 квітня, понеділок, 21:00

22 квітня, середа, 17:00

24 квітня, п'ятниця, 19:00

26 квітня, неділя, 21:00

PR-координатор: Катерина Панкова +38 067 323 75 30            Email: [email protected]

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: