Садовий каже, що усі закупівлі проводить за нормами ЄС

Сьогодні у стінах міськради відбулася зустріч мера Львова Андрія Садового з представниками Проекту ЄС «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС». В рамках неї обговорили співпрацю з Transparency International, проект електронних закупівель, практику ЄС у цих питаннях тощо, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛМР.

«Не треба вигадувати ровер – потрібно лише впровадити ті стандарти, які успішно працюють в Європі. Тим паче, що ця практика для Львова є нормальною, адже всі закупівлі ми вже проводимо за тими нормами, які діють в ЄС», – відзначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні у готелі «Дністер» стартує триденний семінар у сфері державних закупівель у Львові. Метою заходу є підвищення рівня знань про сучасні аспекти державних закупівель та вдосконалення практичних навичок імплементації стандартів ЄС, відповідно до Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Довідка

Проект «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС» (http://eupublicprocurement.org.ua/) розпочав роботу в Києві у листопаді 2013 року. Його діяльність спрямовано на підтримку розвитку систем державних закупівель і державної допомоги в Україні у відповідності зі стандартами ЄС. Проект фінансується Європейським Союзом та реалізується Консорціумом на чолі з компанією Crown Agents Ltd. Проект працюватиме до листопада 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: