Садовий зустрінеться із Гройсманом

Завтра міський голова Львова Андрій Садовий матиме зустріч з Головою Верховної Ради України Володимиром Гройсманом. Завтра відбудеться засідання Асоціації міст України, під час якого мають обговорити питання децентралізації, бюджету, тощо, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛМР.

«Завтра запланована зустріч Голови Верховної Ради з правлінням Асоціації міст України. Я братиму участь в цьому засіданні, будемо обговорювати етапи децентралізації, розмова буде доволі гострою», - зазначив міський голова Андрій Садовий.

Зокрема, обговорюватимуть питання архбудконтролю, бюджету тощо.

«Проголосували закон про архбудконтроль, а коли він буде переданий на підпис Президентові? Прийнятий Верховною Радою новий бюджет, який в принципі дав певний ухил в сторону міст по фінансах, але була вже спроба, щоб частину тих коштів передати на обласний рівень, тобто ми ще не відчули тих грошей, а їх вже хочуть забрати. Ми це поки зупинили. Є багато інших речей, які потребують вирішення. Буде гостра розмова людей, які розуміють один одного. Володимир Гройсман ж працював міським головою, йому не треба пояснювати специфіку місцевого самоврядування, і це дуже великий плюс. Паралельно буду мати ще і ряд інших розмов», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: