Сьогодні у Львові стартує весняна суцільна одномоментна дератизація

Від сьогодні до 29 травня у м. Львові, м. Винники, смт. Рудно і Брюховичі проводитиметься весняна суцільна одномоментна дератизація, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛМР.

Обласне комунальне підприємство профілактичної дезінфекції склало плани-графіки, згідно з якими дезінфектори відділів профдезінфекції, у присутності представників ЛКП, будуть побудинково проводити суцільну дератизацію на території ЛКП та приватного сектору. Згідно з планами-графіками, дезінфектори розкладатимуть отрутопринаду у підвальних приміщеннях житлових будинків та у прилеглих до них будівлях.

Крім цього, одномоментно будуть проводитися дератизаційні заходи у підвальних приміщеннях дитячих садочків, шкіл, поліклінік, лікарень, у парках, скверах, а також приміщеннях, які розташовані на цих територіях. Також дератизаційні заходи проведуть у коледжах, вищих навчальних закладах, інших установах.

ЛКП м. Львова розклеїли оголошення про те, що у місті з 15 квітня до 29 травня 2015 року проводиться одномоментна суцільна дератизація, щоб мешканці без страху відчиняли свої помешкання.

«За допомогою цих заходів ми зменшимо чисельність мишовидних гризунів, які є носіями багатьох інфекційних захворювань (лептоспіроз, туляремія та інші). Разом з цим, мешканці приватного сектору через оголошення у ЛКП та поширену ЗМІ інформацію зможуть долучитися до проведення суцільної одномоментної дератизації, якщо у цьому є потреба (помешкання заселені мишовидними гризунами)», - розповів директор Обласного комунального підприємства профілактичної дезінфекції Зеновій Хитра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: